تست PIT، برای آرامش خاطر شما در نظر گرفته شده، که بهترین راهنمای تحصیلی با صرف کمترین زمان و هزینه داشته باشید، و در آخر امکان دریافت راهکارهای پیشنهادی از اساتید خبره و متخصصین ریاضی ایران برای شما فراهم شده است. یک محصل برای دستیابی به موفقیت تحصیلی نیازمند آموزش شیوه هایی صحیح و اصولی مشاوره ریاضی است، به قولی می توان گفت دانش آموز در تست PIT راهنمایی های لازم برای چگونه پیش بردن مطالب درس ریاضی را می آموزد و با کمک شیوه های صحیح مطالعه قادر به پیشگیری و حل مشکلات آموزش ریاضی می گردد و در نهایت هم با راهکارهایی که دریافت می کند به مهارت و موفقیت تحصیلی نائل می گردد. نکات ضروری که به هنگام حل مسئله در تست PIT باید مورد توجه قرار داد:
قوانین تست PIT
ریاضی علمی مفهومی ست و دامنهی وسیعی دارد. برای درک و فهمیدن این علم لازم است تا مهارتهای یادگیری آن را در درجهی اول آموخت. مجموعهای از مهارت ها و تواناییها ضروری است مانند:
یادگیری معنادار به خاطر سپردن تعدادی تعریف، قاعده و فرمول نیست بلکه مستلزم ساختن ساختارهای دانش از نقشههای مفهومی هست. در این نظریه، یادگیری بهمثابه ارتباط اندیشهها، مفاهیم و تجربههای جدید با یک طرحواره موجود است.
علاوه بر مهارتهای گفتهشده در بالا، بخشی از مهارتها نیز وجود دارند که بیشتر برای کسانی که تصمیم دارند در رشته ریاضی ادامه تحصیل داده و در این حوزه مشغول به کار شوند، بسیار کارآمد است. تقویت این مهارتها در چگونگی تغییر و توسعه شما در چند سال آینده مؤثر است و به شما کمک خواهد کرد که دقت خود را روی دستاوردهای تحصیلی خود متمرکز کنید، و به شما این امکان را میدهد که بتوانید این دستاوردها را به دیگران، مخصوصاً هنگام نوشتن برنامههای تحصیلی و شرکت در مصاحبهها انتقال دهید.
تفکر ریاضی معنی تولیدی و زایشی دارد، تفکر ریاضی عمل فکر کردن است (تولیدی). محصول تفکر ریاضی، فکر ریاضی است. هر مطلب ریاضی که میخوانیم تا یاد بگیریم تفکر ریاضی انجام ندادهایم بلکه سعی در یادگرفتن فکر ریاضی فرد دیگری هستیم. تفکر ریاضی زمانی است که خودمان سعی در تولید علم کنیم نه اینکه فکر دیگران را یاد بگیریم. تفکر ریاضی نوعی تولید کردن است، ولی فکر ریاضی نوعی مصرف کردن است. در هنگام خواندن فکر ریاضی دیگران تصمیمگیری انجام میشود و در اینجا مصرفکنندگی وجود دارد (مثلاً کدام راهحل را انتخاب کنیم) .ازجمله مهمترین انواع تفکر در ریاضی میتوان به تفکر خلاق، تفکر انتقادی، تفکر تحلیلی، تفکر تصویری، تفکر کلامی اشاره کرد.
انجمن ملی معلمان ریاضی (NCTM) اظهار کرد که حل مسئله باید کانون اصلی دورههای آموزش ریاضی قرار گیرد. پولیا تأکید داشته که حل مسئله باید بهعنوان غایت و هدف یادگیری ریاضی باشد. اخیراً نیز NCTM مجدداً خواستار تشکیل دورههای آموزش ریاضی شده است که در آن حل مسئله جزء جداییناپذیر آن باشد.
در طول تحصیلاتتان گاهی اوقات خود را در شرایطی میبینید که برای درک ریاضیات که به نظر میرسد بیشازحد سخت است، و یا برای حل مسائلی که در ابتدا به نظر میرسد حل آن غیرممکن است تلاش میکنید. اینها شما را به یک قهرمان غیرحرفهای، روی دنبالهای از اطلاعات و القاها تبدیل خواهد کرد. شما باید خودتان را پیدا کنید.
ریاضی، دانشی یکپارچه است که هر مفهوم بر پایهی مفهوم دیگر استوار است. بهعنوانمثال، در مقاطع پایین مفاهیم جمع، تفریق، ضرب، تقسیم، کسر و تناسب و غیره، همه مانند زنجیرهای به هم متصل میباشند که پارگی در هرکجای این زنجیر ادامه مسیر یادگیری ریاضی را میسر نخواهد کرد.